A Vándorgyűlésen is szeretnénk szekcióűlést rendezni, amelynek témája egyrészt egy előadás lenne Szombathely zenetörténetéről, másrészt egy kerekasztal-beszélgetést szeretnénk a következő témáról: Zenei gyűjtemény - zenei könyvtár - médiatár: Lehetőség vagy kényszer a zenei gyűjtemények megújulása?

Résztvevők: Tőzsér Istvánné igazgató, Bródy Sándor Megyei Könyvtár, illetve a Zenei Szekció tagjai közül: Szirányi Gábor LFZE Központi Könyvtár, Sárközi Andrea OIK, Zsoldos Marianna Bródy Sándor MK, Porczióné Stébel Ildikó Kodály Zoltán ZSZKI Debrecen, Sisak Edit Berzsenyi Dániel MK Szombathely. Moderátorok: Kiss Katalin FSZEK, Gulyásné Somogyi Klára LFZE.
A pontos időpont: július 25, péntek, du. 13.30-16.45.

A vándorgyűléssel kapcsolatban minden információt megtaláltok a honlapon, ( http://vandorgyules.bdf.hu/) amelyet a Berzsenyi Dániel Megyei Könyvtár vagy az MKE honlapjáról is elérhettek.

Jó lenne, ha minél többen találkoznánk ott! A jelentkezési határidő: május 31. Ezután is lehet természetesen jelentkezni, de egyrészt valamivel nő a részvételi díj, másrészt a szállások könnyebben biztosíthatók eddig az időpontig.